Indhent prisoverslag

Indhent prisoverslag

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

I hvilken by skal opgaven udføres?

Beskrivelse af opgave

HVORDAN FUNGERER DET?

Formularen "Indhent prisoverslag"er et redskab til dig, hvor du hurtigt kan få en pris på din mureropgave.

Overslagsprisen får du tilsendt indenfor 24 timer, efter at du har udfyldt og indsendt formularen til højre. Den kan give dig et overblik over dit byggeprojekts prisniveau. Det vil sige at du får, helt uforpligtende, et overslag at forholde dig til når du indhenter tilbud fra andre murerfirmaer.


Når du har modtaget overslagsprisen på din mail og har indhentet andre tilbud til sammenligning, så er du snart parat til at vælge det firma der skal udfører din opgave. Hvis Den Gode Murer har vækket din interesse, og du ønsker at lave en aftale med henblik på besigtigelse af opgaven, og udarbejdelse af et konkret og uforpligtende tilbud, så er det bare at ringe din murermester op og lade ham vise sit vær.

Glæder mig til at høre fra dig.

SÅDAN GØR DU

1. Udfyld formularen med dit navn, email og i hvilken by din opgave skal udføres. Du har også mulighed for at oploade billeder/tegninger af det der skal laves.

​​2. Indtast dernæst specificeret information om din opgave. Det er vigtigt at der kommer så mange oplysninger med som muligt, dvs. hvor mange m2 drejer det sig om; er der behov for stillads o.s.v.

​3. Du vil så få tilsendt en mail med et prisoverslag.
Prisen beskrevet i mailen er vejledende. Der vil næsten altid være behov for besigtigelse på bygherres adresse og det giver dig samtidig en mulighed for at se mureren an når han tager en snak med dig om dit byggeprojekt.